Laurent Pays
Laurent Pays

Managing Partner

Niels over Laurent: “Laurent is de stichter van onze ‘super’-organisatie vol potentieel. Laurent kent de wereld van selectie en rekrutering als geen ander. Hij brengt expertise, leiderschap en dynamiek in Square City.  Hij zorgt dat er autonomie heerst en geeft iedereen in het bedrijf het nodige vertrouwen in het nemen van beslissingen.

Verder staat Laurent voor ondernemerschap, groei en duurzaamheid. Hij weet eerlijke en correcte observaties waar te nemen in ons groeitraject. Hierdoor kan ieder van ons team zich individueel en collectief ontwikkelen in een organisatiecultuur waar een hoge gunfactor heerst.

Zijn pittige humor zorgt voor heel veel plezier in ons werk.”

T: +32 3 600 79 71

Niels Pinxteren
Niels Pinxteren

(super)Talent Consultant

Demi over Niels: “Niels is onze spring in ’t veld. Bij Square City is hij een ware rots in de branding. Hij is zijn carrière bij ons begonnen in de zomer van 2017 en intussen heeft hij vele professionele, maar hechte relaties opgebouwd, zowel met klanten als met kandidaten.

Als master in de psychologie combineert hij zijn mensgerichtheid met sterke adviezen. Een mopje van tijd tot tijd is hem niet vreemd, maar hij weet steeds zijn focus te bewaren en is een zeer harde werker.

Een leuk weetje: bij goed nieuws laat Niels zijn beste dansmoves zien, wat “The City” vrolijk en levendig houdt!”

T: +32 3 600 79 73

Demi Poppe
Demi Poppe

(super)Talent Consultant

Laurent over Demi: “Demi is na enkele boeiende stages bij diverse werving en selectiekantoren bij Square City aan de slag gegaan.  Als bachelor in de Human Resources bundelt ze deze kennis samen met onze logistieke know-how.

Als gedreven danseres is haar motto: “it takes two to tango”. Ze zet dan ook een prima dienstverlening neer waar ze haar klanten en kandidaten op de eerste plaats zet.  Ze ziet spontaan linken en dat helpt haar om een win-win-situatie te creëren.

Demi omschrijf je best als: een young professional met een natuurlijke flair.”

T: +32 3 600 79 74

Annabelle Maes
Annabelle Maes

(super)Talent Consultant

Laurent over Annabelle: “Annabelle is één van onze recente collega’s binnen Square City en dat sinds september 2018. Met een eerste werkervaring in werving en selectie heeft ze zich snel ingewerkt in ons (super)team.

Annabelle’s positieve ingesteldheid brengt energie bij al haar collega’s. Een energie die ze uitstraalt naar haar klanten en kandidaten. Onbevreesd, direct en altijd optimistisch zal ze haar klanten en kandidaten een uitstekende service bieden door steeds het beste van zichzelf te geven.

Op het hockeyveld komt bij Annabelle het competitiebeest naar boven!”

T: +32 3 600 79 75

Domien Masquillier
Domien Masquillier

(super)Talent Consultant

Laurent over Domien: “Als je meer over de evolutie van de Antwerpse haven door de eeuwen heen wilt weten? Dan moet je dit bij gelegenheid zeker aan Domien vragen. Niet alleen heeft hij een sterke logistieke bagage, hij is ook gepassioneerd door geschiedenis.  Ei zo na was hij een geschiedkundige geworden, gelukkig voor ons heeft hij een andere richting gekozen. In januari 2019 heeft Domien ons team van logistieke Talent Consultants vervoegd.Na geproefd te hebben van de opleiding “Logistiek Management” heeft Domien de beslissing genomen om met die kennis bedrijven in Supply Chain bij te staan in hun zoektocht naar getalenteerde professionals

Een leuk weetje over Domien is dat je hem elk weekend aan boord van een zeilboot vindt. Schip Ahoy!”.

+32 3 600 79 76

Matijas Milakovic
Matijas Milakovic

(SUPER)TALENT CONSULTANT

Niels over Matijas: “Matijas heeft ons team vervoegd in februari 2019. Hij is afgestudeerd als Bachelor in Logistiek Management en heeft een eerste werkervaring als ‘Forwarding Agent’ achter de rug. Hij zocht naar een commerciële uitdaging op de arbeidsmarkt, waar er oog was voor mens en resultaat. Matijas zijn specifieke vakkennis creëert een meerwaarde om een connectie te maken met klant en kandidaat. Hierdoor kan hij snel inspelen op de wederzijdse noden en slaagt hij er snel in om mensen mee te krijgen in zijn verhaal.

Verder onderscheidt hij zich door zijn charismatische, luistervaardige en empathische aanpak. Leuk weetje: Hij vertoont sterke gelijkenissen met Matthias Schoenaerts”

+32 3 600 79 77